Klik her for at oprette en profil

- VELKOMMEN TIL SPSExpand - VELKOMMEN TIL SPS
- Forum
- Betingelser
NY Indkaldelse - Ny Indkaldelse
Ekstraordinær Generalforsamling - som skrivebords Generalforsamling - den 31. marts 2014 Ordinær Generalforsamling mandag den 7. april 2014 kl 19.30 i rytterstuen.
Vi vil gerne servere en lille let anretning til selve generalforsamlingen, hvorfor du bedes tilmelde dig senest den 31. marts på sps.kasserer@gmail.com
Indkaldelserne findes HER

Generalforsmaling den 24. februar 2014 er AFLYST p.gr.a sygdom
Vi bliver desværre nød til at aflyse Generalforsamlingen i aften p.gr.a. sygdom. Ny dato og indkaldelse vil komme indefor den nærmeste tid.

Onsdagsmad
Hver onsdag er det muligt at bestille mad hos Mette Nørskov. Send hende en SMS - 2713 9830 senest mandag kl. 20.00.
Tilmeldingen er bindende og der vil sikkert ikke være mulighed for at få mad, såfremt man ikke har bestilt.
Prisen er 35,- kr pr. person og det er muligt at trække sodavand i automaten. HUSK endelig lige penge både til mad og automaten

Ryttermærke 1 - første hold
Tillykke til Mette & Kathrine Just Jørgensen, Nanna Bülow Pedersen, Kia Keller, Mathilde Thøgersen, Julie Egelund, Sabina Thygesen, Violise Frost Bay, Zara Bruun & Signe Lohse Jensen. De har alle bestået Ryttermærke 1. Jeppe Heede kunne desværre ikke komme med op, da der kun må komme 10 til prøven.

Ryttermærke 2
Vi glæder os til at starte ud med Ryttermærke 2 onsdag den 26. februar kl. 18.00. Der vil som sidst være mulighed for at købe mad - tilmelding hos Mette Nørskov.
Vi ser frem til 7 onsdage, hvor vi håber, at børnene vil lære en masse.
Det ville være dejligt med opbakning fra forældrene i forbindelse med afholdelsen til madservering også for de andre ryttere, der har bestilt mad. Ligeledes for serveret saftevand og frugt/kage, samt ryddet op i køkken og rytterstue. Det er Lene Just Jørgensen, der er sat på opgaven til at organisere dette. Tak for denne hjælp.

Ryttermærke 3 & 4 - selvstudie
Vi afholder ryttermærke 3 & 4 som selvstudie fredag den 21. februar 2014 kl. 15.00. Der er 15-20 pladser. Dette er netop afsluttet, hvor vi havde 14 beståede ryttere. Tillykke med det.

Elevstævne og Klubstævne
Der er pt. ikke sat nye datoer, vi arbejder på det.

Klubjakker
Desværre gik der lidt ged i bestillingerne af klubjakker op til jul.
Jeg har i dag været til møde med Sport 24 og aftalt med Daimi, at jeg indenfor den næste uges tid vil modtage de vatterede veste, så de kan prøves.
Senest 14 dage efter modtagelsen af vestene, skal ALLE, der ønsker klubjakker, have bestilt og betalt.
Der vil være mulighed for at prøve til vores stævne den 24. & 25. januar, samt om onsdagen indtil kl. 20 - dog ikke i morgen den 15. januar, da jeg er til stævnekoordineringsmøde.
Mere her og på Facebook, når jeg har de sidste størrelser.

Generalforsamling
Indkaldelse til generalforsamlingen mandag den 24. februar 2014 kl. 19.30 i Rytterstuen Hent Dagsorden HER

Afstigning
En del medlemmer mangler stadig at oprette en profil og tilmelde sig til betaling.
Jeg har lige sendt en mail rundt til alle, der skylder penge. Håber meget I vil skynde jer at indbetale det skyldige, og oprette jer, så vi kan komme rigtigt ind i det nye år.

Det har taget mange tid og energi, at få systemet op at køre. Jeg undskylder ikke at have rykket tidligere, men der har været mange andre gøremål, som også skulle passes.