Klik her for at oprette en profil

- VELKOMMEN TIL SPSExpand - VELKOMMEN TIL SPS
- Forum
- Betingelser
Ring og Rid onsdag den 21. maj 2014 fra. kl. 16.30
Vi starter ved 40 cm og fortsatter opad. En start koster 40,- kr.

Der kan også bestilles aftensmad og 1 sodavand til 50,- kr. Det kræver dog forudbestilling og -betaling.
Cafeteriet vil være åbent. Der kan bla. købes, kage, kaffe, the og sodavand. Ligeledes vil grillen være tændt og pølserne lagt på.

Håber på stort fremmøde. Propositioner finder du HER.

Mail: sps.staevne@gmail.com  (brug den kun indtil mandag den 19. maj) /   SMS: 2132 3608

Distriktsstævne for ponyer med holdmesterskaberne 20. - 22. juni samt klubstævne for ponyer og heste (LD-LB)
Flere oplysninger kommer senere

Husk at sætte kryds i kalenderen, vi skal bruge en del hjælpere

Distriksstævne for heste med klubklasser 12. - 14. september
Flere oplysninger kommer senere

Husk af sætte kryds i kalenderen, vi skal bruge en del hjæpere

Gave til Maria & Frank i forbindelse med deres Sølvbryllup
Vi har lavet en indsamling til en gave til Maria & Frank.
Helle Heede står for koordinationen.
Du kan være med i gaven ved at tilmelde dig og indbetale det ønskede beløb her på hjemmesiden under EVENT. Ligeledes kan du indsætte pengene på bankkonto 1551 - 47 81 277 644 og sende mig en mail på sps.kasserer@gmail.com (Husk navn på begge dele, så jeg ved, hvem pengene er fra). En sidste måde er at komme med kontanter i en kuvert (Husk navn på kuverten, så jeg ved, hvem pengene er fra).
Idet det er et rimeligt ambitiøst projekt, som jeg er begivet mig ud i, håber jeg, at mange af jer vil støtte op om det.
Maria og Frank har i mange år talt om, at de godt kunne tænke sig en stort Rhododendron-bed mellem vejen og huset.
Det er en ting, som de vil kunne glæde sig over hver eneste dag.

Onsdagsmad - holder snart en lille pause
Hver onsdag er det muligt at bestille mad hos Mette Nørskov. Send hende en SMS - 2713 9830 senest mandag kl. 20.00.
Tilmeldingen er bindende og der vil sikkert ikke være mulighed for at få mad, såfremt man ikke har bestilt.
Prisen er 35,- kr pr. person og det er muligt at trække sodavand i automaten. HUSK endelig lige penge både til mad og automaten

Mandage og onsdage vil Claus Steen tænde grillen
Hen over sommeren vil Claus Steen tænde grillen og servere Frankfurtere med brød. Vi skal lige have noget vand startet op igen og ryddet lidt op, inden vi kan komme i gang. Claus håber på, at det måske kan blive onsdag den 14. maj, men følg med på Facebook.

Ryttermærke 1 & 2 & 3
Vi vil starte et ny Ryttermærke 1 op efter sommerferien, hvis vi kan samle et hold på 10. Ligeledes vil Ryttermærke 2 blive afholdt efter afholdelse af Ryttermærke 1.

Ryttermærke 3 vil også efter sommerferien blive afholdt for SPS ryttere (andre kan have mulighed for at deltage mod betaling) der skal deltage i selvstudieprøven. Det vil foregå over det antal gange, der skal til, så vi er sikre på, at I har styr på stoffet.

Om alle disse mærker senere.

Ryttermærke 2
Det første ryttermærke 2 hold skal til deres prøve fredag den 23. maj.

Ryttermærker 3 & 4 - selvstudie
Vi afholder ryttermærke 3 & 4 som selvstudie efter behov. Kontakt Helle Heede - 2343 1207. Der er 15-20 pladser.

Elevstævne og Klubstævne
Der er pt. ikke sat nye datoer, vi arbejder på det.

Klubjakker
Desværre gik der lidt ged i bestillingerne af klubjakker op til jul.
Mere her og på Facebook, når jeg har de sidste størrelser.

Afstigning
En del medlemmer mangler stadig at oprette en profil og tilmelde sig til betaling.
Jeg har lige sendt en mail rundt til alle, der skylder penge. Håber meget I vil skynde jer at indbetale det skyldige, og oprette jer, så vi kan komme rigtigt ind i det nye år.

Det har taget mange tid og energi, at få systemet op at køre. Jeg undskylder ikke at have rykket tidligere, men der har været mange andre gøremål, som også skulle passes.