Klik her for at oprette en profil

- VELKOMMEN TIL SPSExpand - VELKOMMEN TIL SPS
- OM SPSExpand - OM SPS
- PRISERExpand - PRISER
- STÆVNER
- ELEVSTÆVNERExpand - ELEVSTÆVNER
- KLUBSTÆVNERExpand - KLUBSTÆVNER
- DISTRIKTSSTÆVNERExpand - DISTRIKTSSTÆVNER
- LANDSSTÆVNERExpand - LANDSSTÆVNER
- HESTENS VÆRNS MÆRKERExpand - HESTENS VÆRNS MÆRKER
- DRF RYTTERMÆRKERExpand - DRF RYTTERMÆRKER
- RIDELEJR & SPRINGKURSUSExpand - RIDELEJR & SPRINGKURSUS
- SPONSORSPRING
- SPSs KLUBMESTERSKABERExpand - SPSs KLUBMESTERSKABER
- SPSs CHAMPIONATER
- KØB & SALG
- NYHEDSBREVE
- LINKSExpand - LINKS
- Galleri
- Forum
- Betingelser

Pokalstævnet -  OBS OBS OBS vores stævnetelefon er gået i sort - benyt 2343 1207
Vi undskylder meget det besvær det har givet. Jeg har ikke kunne modtage beskeder og SMS hele dagen.

Ligeledes har vi haft besvær med at komme på nettet. Problemet skulle være løst. Live skulle være opdateret fra kl. 19.30 - Er det ikke korrekt, venligst kontakt mig.

Ryttermærke 1 & 2 & 3
Vi vil starte et ny Ryttermærke 1 op efter sommerferien, hvis vi kan samle et hold på 10. Ligeledes vil Ryttermærke 2 blive afholdt efter afholdelse af Ryttermærke 1.

Ryttermærke 3 vil også efter sommerferien blive afholdt for SPS ryttere (andre kan have mulighed for at deltage mod betaling) der skal deltage i selvstudieprøven. Det vil foregå over det antal gange, der skal til, så vi er sikre på, at I har styr på stoffet.

Om alle disse mærker senere.

Ryttermærke 2
Det første ryttermærke 2 hold skal til deres prøve fredag den 23. maj.

Ryttermærker 3 & 4 - selvstudie
Vi afholder ryttermærke 3 & 4 som selvstudie efter behov. Kontakt Helle Heede - 2343 1207. Der er 15-20 pladser.

Elevstævne og Klubstævne
Der er pt. ikke sat nye datoer, vi arbejder på det.

Afstigning
En del medlemmer mangler stadig at oprette en profil og tilmelde sig til betaling.
Jeg har lige sendt en mail rundt til alle, der skylder penge. Håber meget I vil skynde jer at indbetale det skyldige, og oprette jer, så vi kan komme rigtigt ind i det nye år.

Det har taget mange tid og energi, at få systemet op at køre. Jeg undskylder ikke at have rykket tidligere, men der har været mange andre gøremål, som også skulle passes.