Klik her for at oprette en profil

- VELKOMMEN TIL SPSExpand - VELKOMMEN TIL SPS
- OM SPSExpand - OM SPS
- PRISERExpand - PRISER
- STÆVNER
- ELEVSTÆVNERExpand - ELEVSTÆVNER
- KLUBSTÆVNERExpand - KLUBSTÆVNER
- DISTRIKTSSTÆVNERExpand - DISTRIKTSSTÆVNER
- LANDSSTÆVNERExpand - LANDSSTÆVNER
- HESTENS VÆRNS MÆRKERExpand - HESTENS VÆRNS MÆRKER
- DRF RYTTERMÆRKERExpand - DRF RYTTERMÆRKER
- RIDELEJR & SPRINGKURSUSExpand - RIDELEJR & SPRINGKURSUS
- SPONSORSPRING
- SPSs KLUBMESTERSKABERExpand - SPSs KLUBMESTERSKABER
- SPSs CHAMPIONATER
- KØB & SALG
- NYHEDSBREVE
- LINKSExpand - LINKS
- Galleri
- Forum
- Betingelser

Silkeborgmesterskabet -  OBS OBS OBS vores stævnetelefon er gået i sort - benyt 2343 1207
Vi undskylder meget det besvær, det har givet. Vi kan ikke komme i kontakt med stævnetelefonen - TDC er ved at finde ud af fejlen - de troede den var løst, men det er den desværre ikke.  Derfor har du sendt sms, lagt besked eller prøvet at ringe - har vi ikke modtaget nogen besked. Så prøv venligst igen - Endnu engang undskyld besværret

Bemandingliste foreløbig finder HER

Ryttermærke 1 & 2 & 3
Vi vil starte et ny Ryttermærke 1 op efter nytår, hvis vi kan samle et hold på 10. Ligeledes vil Ryttermærke 2 blive afholdt efter afholdelse af Ryttermærke 1.

Ryttermærke 3 og 4 - selvstudie - vil blive afholdt i starten af det nye år. Alle er velkomne også fra andre klubber. Datoen vil komme inden så længe, vil skal lige have styr på stævneplanlægning og dommerne.

Ryttermærker 3 & 4 - selvstudie
Vi afholder ryttermærke 3 & 4 som selvstudie efter behov. Kontakt Helle Heede - 2343 1207. Der er 15-20 pladser. Se ovenfor

Elevstævne og Klubstævne
Der er stævne den 21. - 23. november. Fredag den 21. om aften er der internt dressurstævne. Lørdag formiddag/frokost er der internt elevstævne i holdridning og dressur. Lørdag fra kl. 15.00 og søndag er det springstævne - SILKEBORGMESTERSKABERNE.

Lørdag den 6. december er der Ring og Rid.

Afstigning
En del medlemmer mangler stadig at oprette en profil og tilmelde sig til betaling.
Jeg har lige sendt en mail rundt til alle, der skylder penge. Håber meget I vil skynde jer at indbetale det skyldige, og oprette jer, så vi kan komme rigtigt ind i det nye år.

Det har taget mange tid og energi, at få systemet op at køre. Jeg undskylder ikke at have rykket tidligere, men der har været mange andre gøremål, som også skulle passes.