Klik her for at oprette en profil

- VELKOMMEN TIL SPSExpand - VELKOMMEN TIL SPS
- OM SPSExpand - OM SPS
- PRISERExpand - PRISER
- STÆVNER
- ELEVSTÆVNERExpand - ELEVSTÆVNER
- KLUBSTÆVNERExpand - KLUBSTÆVNER
- DISTRIKTSSTÆVNERExpand - DISTRIKTSSTÆVNER
- LANDSSTÆVNERExpand - LANDSSTÆVNER
- HESTENS VÆRNS MÆRKERExpand - HESTENS VÆRNS MÆRKER
- DRF RYTTERMÆRKERExpand - DRF RYTTERMÆRKER
- RIDELEJR & SPRINGKURSUSExpand - RIDELEJR & SPRINGKURSUS
- SPONSORSPRING
- SPS KLUBMESTERSKABERExpand - SPS KLUBMESTERSKABER
- SPS CHAMPIONATER
- KØB & SALG
- NYHEDSBREVE
- LINKSExpand - LINKS
- Galleri
- Forum
- Betingelser
  Velkommen til Sportsrideklubben Silkeborg (SPS) - Hvor der er plads til alle!

SPS er stedet for dig, der enten gerne vil begynde at gå til ridning i et sikkert og sjovt miljø, eller til eliterytteren, der gerne vil modtage en super undervisning af vores erfarenede underviserer.

Vi har plads til alle. Det er lige meget, hvor gammel du er. Vi har hold til børn fra 5 år og til voksne ryttere. Vi har plads til hyggerytteren, stævnerytteren og til eliterytteren.

Udover dressur og spring tilbydes der på stedet handicapridning med fysioterapeut og en handicaprideinstuktør 4 dage om ugen.

Vores undervisere er voksne og har masse af erfaring. De kan lære dig at ride fra første gang til du springer internationalt. De rider selv og er stævneryttere.
Vi lægger stor vægt på dressuren, men når vi højere op er vores hjertebarn springning.

Vi sætter sikkerheden meget højt og det har altid været et krav at ALLE rider med ridehjelm. Det er SPS, der indtil flere år har kæmpet med at det skulle være obligatorisk at ride med ridehjelm, hvis man er medlem af Dansk Rideforbund. Det lykkes til sidst. Heldigvis!!

Vi har fremragende faciliteter, - bla en dejlig græsspringbane med en stor fiberopvarmningsbane, der har blevet anvendt til Disriktsmesterskaber, Danmarksmesterskaber og internationale stævner.

I løbet af året har vi nogle sociale arrangementer for både børn og voksne.  Vi har klubstævner, Ridemærkeundervisning, Hestens Værns mærkeundervisning, hyggeaftener, Strigleaftener, Ridelejr, Springkursus, Vinsmagning, Bowling, Julebanko og meget mere.

For mere oplysninger om SPS klik her.

Kommende Arrangementer

Fredag den 26. august - SPS 25-års jubilæum

Der er Reception fra kl. 16 - 18, og
fra kl. 19 er der JUBILÆUMSFEST (150 kr. pr. person)
Invitation til Jubilæumsreception og -fest HER

------ ***** ------

Torsdag den 19. august - Ryttermærke 1 & 2 undervisning
Her starter undervisningsrækken, der er prøve den?

------ ***** ------

Lørdag den 3. & søndag den 4. september