Klik her for at oprette en profil

- VELKOMMEN TIL SPSExpand - VELKOMMEN TIL SPS
- OM SPSExpand - OM SPS
- PRISERExpand - PRISER
- STÆVNER
- ELEVSTÆVNERExpand - ELEVSTÆVNER
- KLUBSTÆVNERExpand - KLUBSTÆVNER
- DISTRIKTSSTÆVNERExpand - DISTRIKTSSTÆVNER
- LANDSSTÆVNERExpand - LANDSSTÆVNER
- HESTENS VÆRNS MÆRKERExpand - HESTENS VÆRNS MÆRKER
- DRF RYTTERMÆRKERExpand - DRF RYTTERMÆRKER
- RIDELEJR & SPRINGKURSUSExpand - RIDELEJR & SPRINGKURSUS
- SPONSORSPRING
- SPSs KLUBMESTERSKABERExpand - SPSs KLUBMESTERSKABER
- SPSs CHAMPIONATER
- KØB & SALG
- NYHEDSBREVE
- LINKSExpand - LINKS
- Galleri
- Forum
- Betingelser
Generalforsamling - Mandag den 18. maj 2015 kl. 20.00 i Rytterstuen på Sortenborgvej
Se indkaldelse her

Pokalstævne -  OBS OBS OBS vores stævnetelefon er gået i sort - benyt 2343 1207
25. - 26. april afholder vi Pokalstævne. Se prop. på GO. Sidste tilmelding på GO 18. april 2015, derefter kan du tilmelde dig på sps.staevne@gmail.com til normalt indskud og et tastegebyr på 50,- kr. Startlister vil kunne findes på Live

Stævnehjælp på Morsø
Ønsker du hjælp til opvarmningen på Morsø, kan du kontakte Helle Heede på sps.kasserer@gmail.com. Mere info indenfor kort tid, evt. med mulighed for betaling over Event

Ryttermærke 1 & 2 & 3
Vi vil starte et ny Ryttermærke 1 op efter nytår, hvis vi kan samle et hold på 10. Ligeledes vil Ryttermærke 2 blive afholdt efter afholdelse af Ryttermærke 1.

Ryttermærke 3 og 4 - selvstudie - vil blive afholdt i starten af det nye år. Alle er velkomne også fra andre klubber. Datoen vil komme inden så længe, vil skal lige have styr på stævneplanlægning og dommerne.

Ryttermærker 3 & 4 - selvstudie
Vi afholder ryttermærke 3 & 4 som selvstudie efter behov. Kontakt Helle Heede - 2343 1207. Der er 15-20 pladser. Se ovenfor

Elevstævne og Klubstævne
Der er stævne den 21. - 23. november. Fredag den 21. om aften er der internt dressurstævne. Lørdag formiddag/frokost er der internt elevstævne i holdridning og dressur. Lørdag fra kl. 15.00 og søndag er det springstævne - SILKEBORGMESTERSKABERNE.

Lørdag den 6. december er der Ring og Rid.

Afstigning
En del medlemmer mangler stadig at oprette en profil og tilmelde sig til betaling.
Jeg har lige sendt en mail rundt til alle, der skylder penge. Håber meget I vil skynde jer at indbetale det skyldige, og oprette jer, så vi kan komme rigtigt ind i det nye år.

Det har taget mange tid og energi, at få systemet op at køre. Jeg undskylder ikke at have rykket tidligere, men der har været mange andre gøremål, som også skulle passes.